مچ بند طبی

زمانی که در اثر فعالیت روزانه فشار زیادی بر روی مچ دست وارد گردد یا یک حرکت تکراری و مداوم توسط آن انجام شود، سبب ایجاد درد در ناحیه مچ دست می شود که می تواند فعالیت روزانه را مختل سازد. با استفاده از مچ بند طبی میتوان درد را کاهش داد و هم این که به راحتی به ادامه کارهای روزمره پرداخت.

مچ بند طبی
نمایش فیلترها
نمایش فیلترها

قیمت و خرید مچ بند طبی

مچ دست از استخوان‌ها، رباط‌ها، تاندون‌ها و ماهیچه‌ها تشکیل شده است. هرگونه آسیب به این مفصل، بر اجزای تشکیل دهنده این مفصل نیز تأثیر منفی بگذارد. این آسیب‌ها، می‌توانند استخوان‌های ساعد را نیز تحت تاثیر قرار دهند. مچ بند طبی، معمولاً برای حمایت از مفصل و بی‌حرکت ساختن ساختارهای آسیب‌دیده در طول مدت بهبودی آسیب استفاده می‌شوند. با توجه به این که این مچ بندها انواع مختلفی دارند، هر کدام کاربرد و کارایی خاص خود را نیز دارند. هر مدل این محصول، یک نوع حمایت از مچ دست را ارائه می‌کند. استفاده از بریس در مراحل اولیه آسیب تاثیر زیادی دارد. استفاده از مچ بند طبی، باعث می‌شود تا عضلات مچ استراحت کنند و روند بهبودی تسریع شود. شما می‌توانید انواع مختلف مچ بند، شامل مچ بند طبی، مچ کف بند طبی، شست بند آتل دار، مچ بند رایانه و… را از سایت کالا پزشکی تهیه کنید.

مچ بند طبی چیست؟

از مچ بند طبی، برای ثابت نگه داشتن مچ دست در طول دوره درمان استفاده می‌شود. مچ بند طبی، وسیله‌ای است که استفاده از آن، درد مچ شما را کاهش می‌دهد. این محصول، فشار وارده بر عصب مچ (عصب مدیان) را کاهش می‌دهد. مچ بندهای طبی، حرکات مچ را محدود می‌کنند و باعث می‌شوند که عضلات دست ضعیف شوند، بنابراین استفاده طولانی مدت از آن‌ها توصیه نمی‌شود. متخصصان ارتوپد، انجام حرکات ورزش و اصلاحی مچ را پس از استفاده از مچ بند توصیه می‌کنند.

مزایای استفاده از مچ بند طبی

  • محافظت از مچ دست و عصب مدیان
  • کاهش فشار وارده بر ناحیه آسیب‌دیده
  • ایجاد محدودیت حرکت برای مچ دست و ثابت نگه داشتن آن در مدت دوره درمان
  • کاهش درد
  • تسریع روند بهبودی پس از جراحی یا آسیب‌دیدگی مچ دست

کاربرد مچ بند طبی

مچ بند طبی با کنترل و نگه داشتن مچ دست، درد و ورم آن را التیام می بخشد و مچ را در وضعیتی مشخص ثابت نگه می دارد. هم چنین برای برطرف کردن رگ به رگ شدگی مچ دست و آسیب های ناشی از شکستگی یا بست سوختگی به کار میرود و از آسیب دیدگی بیشتر پیشگیری می کند. از دیگر کاربرد های مچ بند طبی میتوان به درمان آرتروز مچ دست، نگه داری از دست بعد از در رفتگی، پیچ خوردگی و شکستگی اشاره نمود.

هم چنین با التیام درد و تورم و توان بخشی بعد از آسیب دیدگی به روند بهبودی و دوره درمان سرعت بیشتری میبخشد. مچ بند های طبی با توجه به سطح آسیب دیدگی های خفیف و مزمن، انواع مختلفی دارند که عبارتند از: مچ بند کشی یا اسپلینت، مچ بند ترکیبی ( مچ بند و شست بند آتل دار)، آتل انگشت، مچ بند یا RSI که هرکدام از این نمونه ها بسته به نوع آسیب دیدگی توسط پزشک یا جراح تجویز می شوند و قیمت این محصولات با توجه به نوع، کیفیت و جنس آنها متفاوت است.

مچ بند طبی، معمولاً برای درمان مشکلات و بیماری‌های زیر به کار می‌رود:

  • شکستگی استخوان
  • پیچ خوردگی مفاصل
  • آسیب فشار مکرر (RSI)
  • سندرم تونل کارپال
  • کاهش درد ناشی از تاندونیت