قوزک بند
قوزک پا یکی از اعضای کوچک اما حیاتی بدن است و وظایف بسیار مهمی را برعهده دارد. تحمل سنگینی وزن بدن و قدرت حرکت و پیشروی دو وظیفه بسیار مهم قوزک پا است و اگر این عضو از بدن آسیب ببیند قطعاً میتواند در حرکت و راه رفتن اختلال ایجاد کند. قوزک بند طبی در مواقعی که مچ پا دچار آسیب می شود، میتواند در بهبود و ترمیم آسیب دیدگی نقش بسزایی داشته باشد.

عوامل زیادی سبب آسیب دیدن قوزک پا میشوند. عواملی چون پیچ خوردگی های مکرر پا، آرتروز، نقرس، شکستگی، التهاب تاندون، بی ثباتی مچ پا و… زمینه ساز درد و آسیب در مچ پا هستند. درد قوزک پا معمولاً با ورم، قرمزی، سفتی و احساس گرما در این ناحیه همراه است. قوزک بند طبی، تورم پا را کاهش میدهد و با ایجاد حرارت بدن سبب افزایش گردش خون و کاسته شدن درد می گردد. هم چنین با بهبود عملکرد در ناحیه مچ پا شرایطی را فراهم میآورد که فشرده سازی و حمایت کنترل شده ای بر روی مچ پا شکل بگیرد.
کاربرد قوزک بند
قوزک بندهای طبی طوری طراحی شده اند که برای آسیب دیدگی های خفیف و سطحی تا آسیب دیدگی های مزمن و حاد و حتی بعد از عمل جراحی برای بهبودی و توان بخشی مچ پا استفاده میشوند و نقش درمان کننده و حمایت کننده از مچ پا را بر عهده دارند. هنگام آسیب دیدگی های مزمن به طور مداوم باید از قوزک بند طبی استفاده نمود، تا در کنار کاهش درد و درمان، از آسیب بیشتر پیشگیری شود.
قوزک بند طبی هم چون دیگر محصولات طبی (از جمله شکم بند، زانو بند، کمر بند ) دارای انواع مختلفی است که با توجه به شدت آسیب دیدگی توسط پزشک متخصص تجویز می شوند که عبارتند از: مچ بند الاستیکی پا، ساق دار، بند دار طبی، قوزک بند پس از آسیب، مچ بند طبی سفت.